Start

Arkiv: Aktuellt

Post Type Description

Möt Ida Zetterström, världens snabbaste tjej…

Ida vet att kvalitet kostar!

Good Design Awards

Cinderella kammar hem Good Design Award-priset!

Vad är det för skillnad på Comfort och Classic?

Vi får titt som tätt frågan om vad som är skillnaden mellan våra modeller Comfort och Classic. Den största skillnaden är att Cinderella Comfort har ett slutet luftsystem. Det innebär att den tar luften till sin förbränning utifrån istället för att ta den i från rummet där den är placerad.

Det får effekten att inomhusluften inte berörs och eventuellt kallras minimeras. Cinderella Classic tar, till skillnad från Comfort, luften i från rummet där den står. Det innebär att du behöver en tilluftsventil om minst 145×145 mm fullt öppen. På sommarhalvåret kan ventilationen som blir vara behaglig, dock inte lika trevligt vid tidig vår och sen höst eller, gud förbjude, vinter då kallraset blir klart obehagligt. Aspekten att använda uppvärmd luft till förbränningen är INTE ekonomiskt i längden, det visar Testfaktas resultat med all tydlighet. Det är bara en av anledningarna till varför Cinderella Comfort fick bäst i test av Testfakta.

Utöver det slutna luftsystemet har även Cinderella Comfort en digital LED-display som talar klartext med sin användare om status. Allt för att underlätta användandet. Cinderella Classic blinkar med lampor som sen ska tydas med den medföljande lathunden tills man lärt sig vad de olika blinkningarna betyder.

 

Prisskillnaden (Comfort 41.490:- mot Classic 35.990:-) räknas hem relativt fort om ditt toalettutrymme är uppvärmt. Det som inte kan räknas i kronor och ören är komforten som Cinderella Comfort skapar med sitt slutna luftsystem, det kan bara upplevas!

Cinderella Comfort, bäst i test!

Läs om Cinderella, bäst i test, på följande länk: