Personuppgifter GDPR

“Fritidstoa samlar in och lagrar registrerade mailadresser i syfte att kommunicera med dig kring Cinderella förbränningstoaletter samt våra tjänster och produkter. När du kontaktar oss godkänner du att Fritidstoa har rätt att kommunicera med dig via telefon (om det är ifyllt) eller e-mail för att lösa problem, upplysa om nyheter, förändringar, erbjudanden eller annat som kan vara kopplat till dig och våra produkter. Om du inte önskar att få information från Fritidstoa, kontakta oss så tas ditt kontaktkort bort.

Fritidstoa förbehåller sig rätten att lämna ut personuppgifter (mail, telefon) till tredje part för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund eller att kommunicera med dig kring våra produkter, t.ex. genom våra servicepartners och återförsäljare. Fritidstoa ansvarar inte för konsekvenser vilka kan härledas till inaktuella telefonnummer eller mailadresser. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att informationen rättas eller tas bort. Du har även rätt att en gång per år kostnadsfritt begära registerutdrag på de personuppgifter vi har registrerat om dig.

Personuppgiftsansvarig är Fritidstoa i Nacka AB, Box 20216 Bromma. Org. nr. 556259-6709. Har du frågor om personuppgiftsbehandling är du välkommen att kontakta oss på Fritidstoa via e-post: info@fritidstoa.se eller telefon 08-615 25 25.”

 

Okej! Jag förstår, ta mig tillbaka till kontaktformuläret.