Därför valde vi en Cinderella förbränningstoalett

En förbränningstoalett där restprodukten blir ren aska. Vill du komma i kontakt med någon av våra referenser hör av er till oss via kontaktformuläret så skickar vi telefonnummer.

Christian Backman, Hägersten

Vi beställde en Cinderella förbränningstoalett för ca 6 år sedan till vårt fritidshus på Väddö, Roslagen. En montör från Norrtälje installerade den på mindre än 3 timmar. Världsklass! [...]

Christian Backman, Hägersten

Vi beställde en Cinderella förbränningstoalett för ca 6 år sedan till vårt fritidshus på Väddö, Roslagen. En montör från Norrtälje installerade den på mindre än 3 timmar. Världsklass!

På dessa 6 år så har vi inte haft ett enda fel på detta mitt absolut bästa köp i modern tid – nytta vs pris. Helt suveränt och rekommenderas varmt. Vad gäller kapacitet, så har vi varje sommar besök av barn och barnbarn i vårt fritidshus – ibland under 5-6 veckor med 9-10 personer på besök. Inga problem, Cinderella har funkat perfekt. Vi är supernöjda!

Micke och Gabriella Hemmerlind, Herrviksnäs Värmdö

För vår del var det ett köpbeslut vi tog redan i butiken och en vecka senare var den på plats.
Rekommenderar verkligen Cinderellatoan, vi är fortfarande supernöjda. [...]

Micke och Gabriella Hemmerlind, Herrviksnäs Värmdö

För vår del var det ett köpbeslut vi tog redan i butiken och en vecka senare var den på plats. Rekommenderar verkligen Cinderellatoan, vi är fortfarande supernöjda.

För vår del var det ett köpbeslut vi tog redan i butiken och en vecka senare var den på plats. Rekommenderar verkligen Cinderellatoan, vi är fortfarande supernöjda.

- Jag och min hustru var på ett besök hos Bygg-Ole på Värmdö. Vi skulle köpa virke till vår altan på landstället i Herrviksnäs. Då fick vi syn på ett utställningsexemplar av förbränningstoaletten Cinderella. Det var på våren 2009 och det var en relativt nyinkommen produkt, berättade en säljare.

- Vi hade aldrig hört talas om den möjligheten till toalettlösning tidigare. För oss lät det nästan som "ett skämt" när säljaren instruerade hur enkelt och smidigt allt fungerade. Att slippa all jobbig "hantering" vi haft tidigare under 10 år med mulltoa skulle vara ett minne blott!

- För vår del var det ett köpbeslut vi tog redan i butiken och en vecka senare var den på plats. Under åren med Cinderellan har även många av våra vänner och bekanta gjort samma investering. För fritidsboendet är en förbränningstoalett helt "outstanding".

- Och som vi pratade om en gång...den skulle ju även vara idealisk på en lite större båt. Rekommenderar verkligen Cinderellatoan, vi är fortfarande supernöjda.

Sjöns Ulla o John-Eric Thore, Hisings Kärra - Torrvål/Orsa

Vi tycker att vi har Sveriges snyggaste och modernaste utedass. Skorsten, hängbjörk, honungsrosor på sidan, röda rosor framtill, samt syrener satta på andra sidan, och framför allt Cinderella. [...]

Sjöns Ulla o John-Eric Thore, Hisings Kärra - Torrvål/Orsa

Vi tycker att vi har Sveriges snyggaste och modernaste utedass. Skorsten, hängbjörk, honungsrosor på sidan, röda rosor framtill, samt syrener satta på andra sidan, och framför allt Cinderella.

- Hej kära vänner! Nu har vi haft vår Cinderella förbränningstoa i snart två månader. Vi byggde nytt utedass förra året, med tanke på att eventuellt sätta in en mulltoa.

- Vi hade lite dåliga erfarenheter från långt tillbaka i tiden, då min svärfar höll påoch klabbade med en mulltoa, men vi tänkte, tiderna har förändrats, kanskeäven så mulltoan.

- Men så fick Ulla se en annons om förbränningstoa i en veckotidning."John-Eric detta måste du kolla" Sagt och gjort, tittade i Göteborg och blev rätt övertygade att detta skulle vi ha.

- Kollade med handlare i Mora, jodå inga problem. Beställde, två dagar senare så hade vi vår toa. Drog alla kablar, elfirma hit och la allt på plats i elskåpet, rev ut den befintliga "buran". Installerade Cinderella på plats, och nu kan vi sitta, om vi vill med öppen dörr och se ända till Rättvik (ca 45 km fågelvägen) och allt fungerar "Skitbra".

Caj och Bertil Ödlund

Av en slump fick vi höra talas om Cinderella. Lovorden var många, kanske lite för många. Vår sammanfattning av sommarens användning är: Så synd att vi inte haft Cinderella tidigare. [...]

Caj och Bertil Ödlund

Av en slump fick vi höra talas om Cinderella. Lovorden var många, kanske lite för många. Vår sammanfattning av sommarens användning är: Så synd att vi inte haft Cinderella tidigare.

- Under de 40 år vi haft vårt fritidshus i skärgården har vi provat nästan alla modeller av kem- och mulltoatyp (det går inte att installera wc). Tidvis har det fungerat bra men vi har också mött många oväntade svårigheter och oförutsedda problem.

- Till slut var det någon som sa: Neej, tacka vet jag ett gammalt hederligt utedass med tre hål och jasminbuskar utanför. Ja, det har väl sin charm men det är ju inte vad vi vill ha i dag.

- Av en slump fick vi höra talas om Cinderella. Lovorden var många, kanske lite för många tyckte vi och vi trodde att det nog inte kunde vara sant. Men det var det.

- Cinderella är den perfekta toan för fritidshus där det finns el. Den kräver litet utrymme, luktar inte och ljudet från fläkten är så svagt att det inte hörs till sovrummet, som hos oss ligger vägg-i-vägg. Den är dessutom snygg, ja nästan vacker!

- Eftersom den även kan användas under pågående förbränning kan den klara av ett stort antal personer. Den lättåtkomliga askbehållaren tömdes bara två gånger under hela sommaren.

Siri Brevik, Heby

Produkten och servicen som utlovades har verkligen Fritidstoa levt upp till. Nu när förbränningstoaletten är installerad känns det extra trevligt att bjuda in vänner till torpet. [...]

Siri Brevik, Heby

Produkten och servicen som utlovades har verkligen Fritidstoa levt upp till. Nu när förbränningstoaletten är installerad känns det extra trevligt att bjuda in vänner till torpet.

- Jag köpte nyligen ett torp från 1790 i Huddunge i Heby kommun och valde att beställa en Cinderella förbränningstoalett.

- Eftersom jag inte visste vilka alternativ som fanns på marknaden valde jag att i början av oktober besöka Hus och Hem mässan i Stockholm tillsammans med min man, efter att tagit del av information och utbud så föll valet snabbt på en Cinderella.

- Vi tänkte på miljön och framförallt vetskapen att slippa all latrinhantering, något som även Heby kommun kommer att slopa inom kort, avslutar Siri.

Hassie på Tegelön

Sommaren 2008 köpte jag och min man en Cinderella toalett och fick den installerad lagom till midsommar. Att vi bestämde oss för förbränningstoan Cinderella är vi mycket nöjda med. [...]

Hassie på Tegelön

Sommaren 2008 köpte jag och min man en Cinderella toalett och fick den installerad lagom till midsommar. Att vi bestämde oss för förbränningstoan Cinderella är vi mycket nöjda med.
- Det var en mycket god investering även om den kostar en slant, men det har man igen för all hantering blir mycket enklare och den tar mindre plats än de "vanliga" fritidstoaletterna, och drar mindre ström, vid själva förbränningen drar toan 0,5-1,5 kwh och det är inte mycket.Den fungerar perfekt och avger ingen lukt varken inne eller ute, inga stora tunnor att tömma.
Den är lika enkel att installera och använda som broschyren säger och dessutom är bemötandet från firman Fritidstoa AB mycket trevligt.